Honk1

Wil je in het honkbal een punt scoren? Dan kom je automatisch langs Honk1. Zodra je het eerste honk hebt bereikt ben je in het spel. Zo ook bij ons: Of je nou wel of niet beschikt over de juiste papieren en/of ervaring, als je naar Honk1 komt dan doe je (weer) mee!

Ik ben op zoek naar (ander) werk

Honk1 helpt in de zoektocht naar een baan die volledig bij jou past. Zo’n 65% van de mensen die bij ons binnenlopen kan door ons worden geholpen. Beschik je nog niet over de juiste papieren? Geen probleem! Wij kijken verder dan jouw CV. Bij Honk1 staat talent en potentie centraal. Kom langs bij Honk1 voor een berg interessante vacatures en ontdek in onze pop-up store wat je leuk vindt, waar je goed in bent en hoe jouw pad naar een geschikte baan er uit kan zien. 

Ik denk na over een carrière switch

Ben je uitgekeken op je huidige baan en overweeg je om van beroep te veranderen? Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn in de techniek of in de zorg? Kom dan naar Honk1 en ontdek welke leuke en interessante vacatures we voor je hebben. En als je er dan toch bent, neem dan vooral ook de tijd om te ontdekken wat je leuk vindt, waar je goed in bent en hoe jouw pad naar een geschikte baan er uit kan zien. Ga zelf op ontdekkingstocht in onze speciale pop up store of knoop een gesprek aan met één van onze scouts. Zij kunnen je helpen bij het bepalen van jouw volgende stap en het vinden van een baan.

“ Bij honk1 is iedereen welkom. Ook wanneer je misschien (nog) niet over de juiste papieren en ervaring beschikt “

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers

Honk1 is de unieke weg naar uw nieuwe medewerkers. Met een beproefde methode ontdekken wij het talent en de potentie van deze kandidaten. Dit zegt veel meer over de toekomst van uw nieuwe medewerker dan de werkervaring op het CV. Zo vinden wij voor u de speld in de hooiberg. Benieuwd naar onze aanpak?

“ Zodra je aankomt bij honk1, doe je (weer) mee “

Onze klanten zijn op zoek naar werk

U bent verantwoordelijk voor het vinden van geschikte banen voor uw klanten. Meestal zijn dit mensen met, zoals het zo mooi in de volksmond heet, een afstand tot de arbeidsmarkt. Laten we onze krachten bundelen. In onze pop-up store wordt er namelijk niet alleen gekeken naar de zeeën aan ervaring en bakken vol diploma’s waar mensen over beschikken. Bij ons kunnen al uw kandidaten laten zien wat zij in hun mars hebben. Benieuwd hoe we samen kunnen scoren?

" Onze scouts zijn moderne parelvissers die talent spotten wanneer zij ze in actie zien "

Honk1
waar?

  • Den Haag Zuidwest, Genemuidenstraat 208

  • Nijmegen, Marikenstraat 61