Honk1?

Met honk1 reizen we naar regio’s waar een grote vraag is naar personeel en waar het niet lukt om via de bekende wervingskanalen voldoende mensen te vinden. De pop up store is gemiddeld een maand open voor een werkveld.

 

Wil je weten waar we te vinden zijn en wanneer? Bel of mail ons dan gerust of volg ons via social media. In de nabije toekomst realiseren wij een aantal permanente winkels voor honk1.

 

Honk1 is de plek waar werkzoekenden en werkgevers bij elkaar komen op zoek naar de juiste match. Wil je in het honkbal een punt scoren, dan kom je automatisch langs honk1. Zodra je het eerste honk hebt bereikt ben je in het spel. Zo ook bij ons.

Ik ben op zoek naar werk

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan in de techniek of in de zorg? Lukt het je niet om via de bekende sollicitatiewegen een geschikte job of werkgever te vinden? Of misschien heb je gewoon geen zin meer om in eerste instantie alleen op je CV te worden beoordeeld.

Ik denk na over een carrière switch

Ben je uitgekeken op je huidige baan en overweeg je om van beroep te veranderen? Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn in de techniek of in de zorg? Kom dan naar Honk1 en ontdek welke leuke en interessante vacatures we voor je hebben. En als je er dan toch bent, neem dan vooral ook de tijd om te ontdekken wat je leuk vindt, waar je goed in bent en hoe jouw pad naar een geschikte baan er uit kan zien. Ga zelf op ontdekkingstocht in onze speciale pop up store of knoop een gesprek aan met één van onze scouts. Zij kunnen je helpen bij het bepalen van jouw volgende stap en het vinden van een baan.

" Bij Honk1 is iedereen welkom. Ook wanneer je misschien (nog) niet over de juiste papieren en ervaring beschikt "

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers

Wordt het lastiger om met uw huidig personeel het werkaanbod op tijd af te handelen? Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers, maar komt u tot de ontdekking dat goede medewerkers uw bedrijf steeds moeilijker weten te vinden? Staan uw vacatures steeds langer open en weten ook recruiters u niet meer te verrassen met geschikte mensen? Bent u niet alleen op zoek naar mensen met zeeën aan ervaring en een koffer vol diploma’s, maar wilt u juist ook talenten een kans geven binnen uw bedrijf? Bent u zich er van bewust dat het talenten en potentieel van iemand veel meer zeggen over de toekomst van de nieuwe medewerker dan de werkervaring op het CV, maar vraagt u zich af hoe u die talenten en dat potentieel snel kunt ontdekken? Laat u dan zien bij Honk1, zodat bezoekers kunnen ontdekken wat uw bedrijf te bieden heeft en welke leuke vacatures u in de aanbieding heeft. Zorg dat onze scouts weten wat belangrijk is binnen uw bedrijf en zij brengen dit onder de aandacht van de bezoekers.

" Zodra je aankomt bij Honk1, doe je (weer) mee "

Onze klanten zijn op zoek naar werk

U bent verantwoordelijk voor het vinden van geschikte banen voor uw klanten. Meestal zijn dit mensen met, zoals het zo mooi in de volksmond heet, een afstand tot de arbeidsmarkt. Ondanks alle instrumenten die u tot u beschikking heeft, merkt u dat het lastig blijft om de kandidaten onder te brengen bij werkgevers. Hoe kunnen zij laten zien wat ze in hun mars hebben? Ook al hebben ze misschien een achterstand op basis van hun CV.

" Onze scouts zijn moderne parelvissers die talent
spotten wanneer zij ze in actie zien "

Honk1
wanneer en waar?

 • 05 sep - 05 okt

  Arnhem - Koningstraat 75

  Energietechniek
 • 09 okt - 02 nov

  Apeldoorn - Hoofdstraat 133

  Energietechniek
 • 06 nov - 30 nov

  Ede - oude kerkplein 67

  Energietechniek
 • 07 jan - 31 dec

  Den Haag

  Diverse richtingen